Selecteer een pagina
En zo is het ook echt. Niet dat het (inmiddels) vorige jaar heel vervelend was hoor…
integendeel! Voor dit jaar heb ik geen speciale goede voornemens…dat is ook wel eens fijn.
Eigenlijk ben ik heel tevreden met hoe het gaat. Wel zijn er activiteiten die ik dit jaar wat meer aandacht wil geven: me verdiepen  in een eventuele webwinkel, haakworkshops geven, een creatieve markt om jullie wellicht eens live te ontmoeten… Verder zou ik graag wat meer aandacht besteden aan gezonde voeding, mindfulness, huis&inrichting en zo nog wat meer..
Voor mij geen jaar om me te vervelen!!
Zo begon ik afgelopen week ook aan een nieuw haakwerkje…I Love these colors…
De allerlaatste foto is er eentje die mij heel blij maakt…Een van mijn wensen vorig jaar was om een fijn eigen (haak) plekje te creëren in huis. En na de verbouwing bleek er een prima kamer over te zijn voor mijn “Haakzoldertje”. Afgelopen 2 weken is daar heel hard gewerkt om een prachtig atelier te maken…Jullie begrijpen vast waar ik de laatste dagen was he?
~Binnenkort laat ik jullie gezellig meekijken~

Pin It on Pinterest

Share This