Selecteer een pagina

Aapje Lilly haakte ik voor mijn dochter, wat een leuk project bleek dat te zijn (eerlijk is eerlijk..dat had ik niet verwacht). Er gaan vast nog meer aapjes volgen. Komt uit het boekje “Aapjes haken” van Christel Krukkert.

Afgelopen week liet ik jullie al een kijkje nemen bij mijn huidige project, ben nu de laatste rand erom heen aan het haken, het volgende blog zal ik jullie laten zien wat het geworden is..1 ding is zeker, het is een heerlijk zacht en warm….
Omdat de avonden  wat kouder worden ligt het kleedje wat ik al eens eerder haakte alweer op de bank.
Afgelopen week ging de haakzolder live. Voor het logo ontwerp heb ik de hulp ingeschakeld van Bibi, zij heeft een super leuk winkeltje/ontwerpstudio in Arnhem genaamd Bl-ij. Je kunt er van alles vinden op het gebied van papier,geloof me..je wordt er erg blij van. Door haar liet ik ook de stempel maken…en die is goed gelukt!! Dankzij haar heeft De Haakzolder vorm gekregen.

Het was een super leuke week.

Pin It on Pinterest

Share This