Selecteer een pagina

Ben helemaal in de ban van vrolijke slingers,dit keer een bloemenpatroontje van Bien Maakt ..Super makkelijk en werkt lekker snel. Je kan er heel simpel je eigen draai aan geven. Ik gebruikte hiervoor blauw/paars/groen tinten..en het garen is van Phildar. Het haakt zo fijn en geeft een mooie uitstraling.

Toen ik de slinger haakte had ik iemand in het speciaal in gedachten, op creatief vlak is zij zeker belangrijk geweest voor mij..en nog..Helaas is zij een tijdje terug verhuist en woont niet meer in de buurt. Maar dat betekent niet dat we elkaar niet meer zien…Daarom vind ik het leuk om haar te verrassen, deze slinger gaat op de post vandaag.. (De ik-vergeet-je niet-slinger…).
Ook ik werd erg verwend deze week…met de fantastisch leuke cadeautjes van Sloppop Yeah..
Dankjewel…ben er erg blij mee!

Pin It on Pinterest

Share This