Selecteer een pagina
Allereerst wil ik jullie graag bedanken voor jullie lieve mailtjes en berichtjes..Daaruit blijkt voor mij dat jullie me trouw volgen en het leuk vinden om een kijkje te nemen op de haakzolder. Wat begon als een hobby is inmiddels een beetje uit de hand gelopen…wel heel leuk uit de hand gelopen. Hopelijk blijven jullie nog lang meegenieten van mijn haaksels.

Deze week heerlijk druk geweest..ben bezig geweest met het haken van slingers..er komen veel feestjes en verjaardagen aan…alhoewel deze slingers eigenlijk altijd vrolijk hangen…dacht ik ineens aan de kerstboom…daar zie ik deze ook wel in hangen..of op een kleurrijke meidenkamer..
Mocht iemand geintereseerd zijn in een slinger?? Laat het me dan even weten. Ze zijn ook te koop.
Verder wat plannetjes uitgewerkt…nieuwe ideeetjes zeg maar. Werd ik zomaar verrast met een bos prachtige bloemen..en jawel hoor,helemaal mijn smaak en kleuren..
Ook kocht ik deze week nieuw materiaal om weer wat moois van te haken…prachtige tinten..
Op naar weer een fijne week vol met creativiteit. Ik zit zelfs al te denken aan de kerst-sterren…wordt vervolgd..

Pin It on Pinterest

Share This