Selecteer een pagina

Ooo kom maar eens kijken….vanavond is het officieel pakjesavond..wij hebben afgelopen weekend de Sint al mogen ontvangen…wat een heerlijk avondje..de ketting hierboven  was 1 van de leuke kado’s die ik mocht uitpakken…dankjewel Sinterklaas..ik ben er erg blij mee.

 Work in progress…Ik liet jullie al eerder mee kijken naar de wol die ik laatst kocht..heerlijke zachte kid seta (mohair/silk) van het merk Grignasco Knits…Dat haakt zo mooi..Zodra het af is, zal ik jullie mee laten kijken..Voor de trouwe kijkers…het lijkt op iets wat ik eerder in het zwart haakte..

Zo heel stilletjes was ik al een beetje begonnen met de kerstvoorbereiding, maar na vanavond vind ik dat het ook echt mag…heb erg veel zin om de kerstboom te versieren…daar horen natuurlijk leuke, vrolijke gehaakte slingers in…Ik denk dat ze aankomend weekend al goed van pas gaan komen..Hoezo lekker op tijd?? Ach, daar zijn toch geen regels voor??

Pin It on Pinterest

Share This