Selecteer een pagina

Dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige blog over de kerstboom..wow wat zijn jullie attent..wat ik vooral leuk vind is dat ik ook jullie kerstbomen en kerstcreaties via de mail binnen krijg….super bedankt!!

Mini kerstboompjes voor in de kerst-tak met besjes.
Zo simpel kan het zijn.
Zoals beloofd..zie hier de kerstslinger gemaakt van sterren..heerlijk om op een avondje te maken.
Deze had ik gemaakt voor onze kerstboom, maar uiteindelijk hangt daar een bloemenslinger in
en al een heleboel andere knutsels en haaksels. Aangezien weggeven nog leuker is dan krijgen, heb ik besloten deze slinger weg te geven..En ik heb al een ideetje waar die naar toe gaat.Dit onwijs leuke potje met kaarsje maakte dochterlief vorig jaar op school, ook voor kerst.
Altijd weer leuk om terug te zien..deze staat nu weer warm te branden bij de kerstboom.
Genieten jullie ook zo van al die kerstversieringen?Pin It on Pinterest

Share This