Selecteer een pagina
Graag laat ik jullie mee kijken naar mijn aller-aller-aller eerste gehaakte omslagdoek..
Deze kreeg ik enkele jaren geleden op mijn verjaardag van iemand die mij na een jaar zelf ploeteren de fijne kneepjes van het haken heeft geleerd. Ooh wat was ik blij..nog steeds..Het patroon komt uit een boek met prachtige patronen van vroeger (groot handwerkboek uit grootmoeders jeugd). Alleen de schetsen al zijn erg mooi, ook als je helemaal niet kunt haken…je blijft kijken..Inmiddels heb ik het patroon zelf ook gebruikt bij een mini omslagdoek voor mijn dochter…ga snel weer eens iets uit dit geweldige boek m(h)aken.

Door middel van de ceintuur die er aan vast zit tover je de omslagdoek heel subtiel om in een elegant vest..
Nogmaals..ik was en ben erg blij met dit geweldige cadeau…van toen..

Pin It on Pinterest

Share This