Selecteer een pagina
Wat ben ik blij!!!!!!!!!!!!! Toen ik in september vorig jaar dit blog begon, had ik nooit…maar dan ook echt nooit kunnen denken dat jullie mij allemaal zo massaal zouden weten te vinden en vooral ook trouw blijven langskomen…Ik ben daar dan ook super blij mee..Het is echt hartverwarmend om de leuke berichtjes, mailtjes en blog-awards te mogen ontvangen..dat laatste zal ik ooit nog eens wat dieper op ingaan…Daarom…..om jullie te bedanken, wil ik graag iets weggeven…namelijk 3 slingers zoals b.v hieronder..

Wat je moet doen om zo’n leuke slinger te ontvangen?? Als je al volger bent…helemaal goed..zo niet?? Dan is nu je moment.. Word lid en laat dan in een reactie hieronder weten waarom” jij” zo graag de slinger wilt ontvangen en in welke kleurtjes… Op zondag 17 maart maak ik de 3 winnaars bekent…succes met het mee doen!!

Afgelopen week vierde ik zelf ook een klein persoonlijk feestje met grootse gevolgen….leuke gevolgen..
Daarom deze prachtige bos bloemen…

Pin It on Pinterest

Share This