Selecteer een pagina
Haken is zooo leuk..en helemaal als blijkt dat je andere mensen er ook  heel blij mee kunt maken..Inmiddels is het haken wel wat meer voor mij geworden dan alleen een hobby..Soms maak ik haaksels in opdracht of is iets tijdens het maakproces al verkocht nog voordat ik het afgewerkt heb..(wat ik natuurlijk wel altijd keurig doe)!! Nu is het wel zo dat ik niet alles voor mezelf m(h)aak en het ook niet allemaal zelf kan dragen, maar dan zijn er ineens mensen in mijn omgeving of daarbuiten die graag een omslagdoek made by De Haakzolder willen dragen. Hoe leuk is dat!!! Nu ik dit lees, begin ik weer te blozen..
 
Dit alles geeft mij natuurlijk wel stof tot nadenken…als ik niet meer de enige ben die het leuk vindt om mooie haaksels te dragen en ik kan er andere mensen heel erg blij mee maken en een warm gevoel geven…Ik ben een beetje aan het dromen over misschien toch wel die webwinkel, of wat creatieve markten…Zodat mijn haaksels “echt” bekeken, gepast, gevoeld kunnen worden..en wellicht nog veel meer..
Ik had dit alles nooit durven dromen of denken als jullie niet zo ontzettend eerlijk en hartelijk zouden zijn geweest..

P.S..de omslagdoek hierboven zeg ik vriendelijk vaarwel…ze heeft gisteren een ontmoeting gehad met een lieve tut!!

Pin It on Pinterest

Share This