Selecteer een pagina

Bij deze laat ik jullie meegenieten…ik plaats namelijk het patroon van de door mij, maar ook door jullie geliefde omslagdoek van toen en nu..Wat zijn er veel mailtjes binnen gekomen!!Eerlijk is eerlijk…het is een prachtige doek en een heerlijk patroon..
Ook de tekeningen in het boek…pure nostalgie..
Het patroon komt uit het boek : Groothandwerkboek uit grootmoeders jeugd..(Ilonka & Leonard de Vries & Margit Reij)Ik heb het destijds gevonden op een boekenmarkt..Het is iets wat vergeeld en muffig..prima voor mijn zoldertje!
Voor wie het zich niet kan herinneren..
Velen van jullie hebben mij gevraagd of ik alsjeblieft het patroon met jullie wil delen, ruilen of zelfs verkopen!! Dat laatste gaat mij wat ver..ook omdat het niet mijn eigen patroon is, maar wel erg uniek en oud..Het boek zal niet zo snel meer te vinden zijn..Daarom besloot ik om het met jullie te delen..Terwijl ik dit blog typ, bedenk ik me dat ik het eigenlijk heel leuk zou vinden om ook een favoriet patroon van jullie te zien of lezen…dus…
P.S.Je kunt het beste de afbeelding opslaan op je computer en vervolgens uitvergroten of door hier het bestand te downloaden (bestand->downloaden in het scherm dat wordt geopend).

Pin It on Pinterest

Share This