Selecteer een pagina
Vandaag kan ik jullie laten zien waar ik een tijdje druk mee bezig was..kijk maar mee…

In het diepste geheim was ik een poncho voor een bijna 6-jarige aan het maken..Het meisje is een vriendinnetje van mijn dochter en zag natuurlijk al heel vaak bolletjes wol, poncho’s en andere haaksels voorbij komen als ze bij ons was…en hééél subtiel had ze wel eens aangegeven ook wel erg graag zo’n kleurrijke poncho te willen voor zichzelf..
Een paar weekjes terug kwam haar moeder met de vraag of ik er eentje wou maken.
Hoe leuk!!! Het stond bovenaan haar verlanglijstje….super schattig!!!
Natuurlijk wilde ik dat…
Ik haakte er wat losse bloem-speldjes bij…zo kan ze zelf bepalen waar ze die op speldt..
En je bent niet jarig zonder slinger…dus ik kon het niet laten om die erbij te m(h)aken..
Ik zeg Hoera voor de jarige!!

Pin It on Pinterest

Share This