Selecteer een pagina
En toen was daar de vakantie…Wat was het een heerlijke warme zomer (en nog steeds).
Even uit het dagelijkse werk/school ritme, maar ook op vakantie is het nog steeds (hard) werken.
Met allemaal verschillende karakters en leeftijdsfasen hielden onze 3 meiden ons lekker aan het werk!! Ach..de ene dag ga je daar gigantisch in mee en de andere dag probeer je daar wat meer balans in te krijgen. Na 2 weken Italiƫ (wat een mooi land) was het thuiskomen ook weer heerlijk.
Ons huis, dat we onlangs hebben laten verbouwen voelt nog zo nieuw, fris en inspirerend dat we lekker geklungeld hebben..in de tuin en mijn nieuwe werkplek..jaja..mijn eigen Haakzoldertje is in de maak..
Binnenkort zal ik jullie mijn werkplek laten zien…als het helemaal af is.
In de vakantie waren er ook 2…nou eigenlijk 3 jarigen..dat moest gevierd worden.
Een zomerse hoed, prachtige zwierige jurk en een gehaakt tasje (naar een idee van Ingthings)waren erg favoriet bij mijn 4-jarige meisje.
Nu zijn alle meiden weer naar school…ook mijn jongste…dat betekent meer “vrije” tijd…
En laat ik nou al precies weten hoe ik die in ga vullen…
Haken…
Bruiloft voorbereidingen…(want ja, dat is ook al over 3,5 week)
en weer terug naar het haken..
workshops voorbereiden..(vanaf oktober ga ik daarmee beginnen).
Allemaal leuke ontwikkelingen…

Pin It on Pinterest

Share This