Selecteer een pagina
Het is december..en dat betekent voor mij lange avonden bij de open haard…kaarsen aan…een goed boek erbij en tijd voor elkaar. Ik ben dol op deze tijd van het jaar…buiten is het koud…een heerlijke wandeling, daarna een kop lekkere koffie met een fijn haakwerkje erbij.
Dit keer moest het iets feestelijks worden, en er zullen er vast nog meer volgen.
 Ik haakte deze doek/vest van Cabotine van Phildar in haaknaald 3,5…Het zijn allemaal losse bloemen die ik direct aan elkaar haakte. Het patroon van de bloem komt uit het Franse boek: Jolis accessoires au crochet. Doordat ik er knoopjes aan gezet heb kan ik de omslagdoek ook als vestje dragen. Het heeft daardoor een chique effect.
Had ik al gezegd dat ik er best een beetje trots op ben??
Een warme avond.

Pin It on Pinterest

Share This