Selecteer een pagina
Omdat volgende week de meivakantie start en we (hoe heerlijk) van plan zijn om even weg te gaan, zijn we met Pasen niet thuis. Dus in plaats van een “echte” paastak heb ik dit jaar een vrolijke, bont gekleurde lente tak gemaakt. Met prachtige bloemen en een gehaakte slinger erin. Helemaal leuk!!
 Onze nieuwste aanwinst..wit..witter… witst..Wat is hij mooi!!!En nu oefenen, oefenen, oefenen…
Ik kan maar geen genoeg krijgen van al dat zoet qua kleur…maar wel gecombineerd met pastels. Door de komst van de piano moesten we wel wat schuiven met het interieur, laat ik dat nou juist heel leuk vinden. Altijd weer de kunst om ruimte te houden en dat het ook gezellig blijft. De bank is mijn favoriet. Pssst zie je me al zitten?
Kijk nou wat een mooie kleurtjes….

Pin It on Pinterest

Share This