Selecteer een pagina
In het diepste geheim werd er geknutseld, de meiden waren er maar druk mee. Ik kon op sommige plekken niet komen met de stofzuiger en bepaalde vragen mocht ik niet stellen. De voorbereidingen voor Moederdag werden super serieus genomen…
En wat werd ik verwend…Ook gaf het mij de nodige inspiratie..
 Op dit prachtige (nieuwe) bord kreeg ik mijn ontbijt…
 Mijn vrolijke jurkje voor deze dag…
 En toen kreeg ik deze prachtige zelf gemaakte armband. De trend van dit moment! Het zijn allemaal kleine elastiekjes. Ik kreeg direct zin om mijn bolletjes katoen erbij te pakken. En omdat het toch een beetje mijn dag was…mijn jurkje kon nog best wat leuker worden!
 Die kleuren!!!!!
Ondanks dat het op Moederdag voor mij ook even stilstaan is bij het helaas moeten missen van mijn eigen moeder, was het een heerlijke dag. Deze mama maak je heel blij met vrolijk zelfgemaakte knutsels, sterren en bloemen..
 
Ook  ben ik elke dag weer SUPER blij met jullie leuke, lieve reacties, mailtjes…waarin jullie mij o.a als bron van inspiratie omschrijven…Jeetje..daar kan ik wel stil van worden..Dank jullie wel..voor het volgen op welke manier dan ook. En nieuwe volgers…wees welkom.

Pin It on Pinterest

Share This