Selecteer een pagina
Zo bijna aan het einde van het schooljaar, voor ons nog 1 week te gaan, en een bijna jarige jet (zondag wordt ze alweer 9 jaar) vliegen de dagen voorbij…Er staat nog van alles te gebeuren: eind uitvoeringen, afscheid van juffen, op de valreep nog even een kinderfeestje en een picknickfeest, maar het zijn allemaal leuke momenten.
Om dan even tot rust te komen, pakte ik dit keer een fijne, rustige maar stoere kleur draad erbij en ging om even niet na te hoeven denken voor een simpel patroon. In de afwerking zocht ik het tegenovergestelde. That’s me!!!

 

  Deze doek is helemaal Zen..en stoer!!! Ik denk dat het een favoriet wordt. En gaat zeker mee op vakantie…  Heerlijk voor de frisse avonden.
Deze lieve zoete armbandjes, ketting met veertje en zwarte sneakers waren mijn inspiratie…grappig hoe dat werkt he?

Pin It on Pinterest

Share This