Selecteer een pagina
Een paar weken geleden werden alle muren in ons huis gestuukt en daarna alles wit gespoten. Dat was even heel erg wennen. Alles is zo helder en licht nu…
Al snel begon het ook te kriebelen om te gaan schuiven met meubels en zelfs alle kleuren in te wisselen voor zwart & wit. Om toch wat speelsheid te behouden werden er wat mini plantjes gekocht. Wat is het heerlijk fris en ruimtelijk geworden… In die periode was ik bezig met deze omslagdoek…En wat ik toen nog niet wist, is dat deze doek helemaal aansluit bij deze stijl!
Ik ga fijn de kaarsen aansteken en genieten van al dat moois om me heen…
 
*
Patroon komt uit het mooie boek: Puur Haken van Maaike van Koert.
Ik gebruikte Cabotine van Phildar en haaknaald 4
De zomersjaal werd daardoor een wintersjaal;)
Voor de afwerking haakte ik met een zachte roze katoen.
*

Pin It on Pinterest

Share This