Selecteer een pagina
Na zo’n drukke, feestelijke december maand is het voor mij even opnieuw aarden. Terug naar normaal. Het opruimen van de kerstspullen en daarna plaats maken voor de meest mooie bloemen die er zijn en het voorjaar in huis halen (deze tijd is echt mijn favoriet als het over bloemen gaat). Ook startte ik een nieuw haakwerk, het eerste verse zeg maar 🙂
Mijn deken doe ik lekker tussen door…het is nog een heel eind! Wordt vervolgt.
Ik werk graag met verschillende projecten door elkaar en naast zo’n lange lap heb ik zin in het fijne werk van een granny square. De bloemen waren hierbij een ware inspiratiebron. Maar ook dit haaksel (en de deken) is niet het enige waar ik mee bezig ben…
Alsof alles dan ineens matcht.
Flowers and stars are mij favorite.
Kom maar op met het voorjaar!
 
P.S. ik heb ook een zwak voor stippen.

Pin It on Pinterest

Share This