Selecteer een pagina
We zijn precies een week op weg, langzaam komen we weer in het school/werkritme. Toch probeer ik zo lang mogelijk de “flow” van het vakantie gevoel (niets plannen en in standje relaxt blijven) vast te houden. Het was een fijne tijd, we waren tijdens de kerst met een aantal lieve mensen uitwaaien op Terschelling. De tweede week heerlijk thuis, puntjes op de i gezet van de nieuwe kamer van ons jongste meisje…ze is dol op dieren! Fijn om weer iets af te kunnen maken. Check!
 Ook De Haakzolder was even offline. Ik had allemaal gezellige wolletjes mee, maar ik had even niet zo’n zin…heel vreemd!! Het had deels te maken met de haakmarathon in december, daar had ik erg veel haakprojecten op bestelling die af moesten. Ook werd ik ziek en ben ik daar echt een week slap en niet fit van geweest (in tijden niet zo beroerd gevoeld).
Maar…alsof je lichaam soms zo’n stop nodig heeft, ik ben er weer hoor!!
En hoe. Om het jaar vrolijk te beginnen heb ik een UFO opgepakt. Ik begrijp niet waarom ik deze niet al veel eerder heb afgemaakt. Wat een fijn haakwerk.
Ook een 2e en 3e project zijn al in de maak.
Wat ook erg spannend is…Binnenkort wordt mijn blog omgezet naar een WEBSITE.
Ben er al een tijdje mee bezig en het gaat er zó gaaf uitzien.
Zo zal er dus al vrij in het begin van dit jaar een wens in vervulling gaan.
Wat plaatjes van mijn dochter haar nieuwe kamer…had ik al gezegd dat ze dol is op dieren?
 
We mogen weer een heel nieuw en fris jaar in gaan kleuren. Hoe fijn is dat?
Ik geniet er nu al van…kom maar op!

Pin It on Pinterest

Share This