Selecteer een pagina
Het is een feit…ik ga nog even door met de granny haakverslaving!
Grappig hoe het werkt van het ene haakwerkje naar het andere, met in je hoofd nog niet klaar te zijn met het m(h)aken van die leuke verschillende vierkantjes. Waar ik in mijn huis al een tijdje erg van hou is de zwart/wit industriële rustige stijl. Ik heb bij het haken juist zin in kleur. Dat varieert van spannende knalkleuren naar zachte pasteltinten.
  Maar die rustige stijl in huis matcht wel heel fijn met mijn gehaakte lentesjaaltje
 Heerlijke snoepjes…kleurtjes!
 Mint is toch echt wel een van mijn lievelingskleuren.
 Ik ben heel erg blij met het eindresultaat.
Het patroon van dit lentesjaaltje komt uit het nieuwe boek “Haakgeluk“van byClaire.
In het boek noemt Claire het haar zomersjaaltje 🙂
Ik heb het gehaakt met byClaire garen en haaknaald 3.
In totaal haakte ik 40 granny’s.
 
Met deze leuke granny zou ik zomaar nog meer fijne haakwerkjes kunnen bedenken…
 
Wordt vervolgt!

Pin It on Pinterest

Share This