Selecteer een pagina
Het is weer eens heerlijk chaotisch in mijn zoldertje.
Ik heb eens geteld met hoeveel lopende haakwerken ik bezig ben. Ik kan het niet meer op 2 handen tellen…(oeps!). Soms wil ik graag met kleur werken en soms juist met pastel, groot project of een klein project, op bestelling of gewoon lekker voor mezelf en ga zo maar door…
Dit stoere sjaaltje haakte ik een tijdje terug al, nadat ik een leuke workshop had gevolgd bij ClaireZij droeg toen een soort gelijke variant, alleen kon ik maar niet besluiten welke accent kleur ik zou gebruiken in de afwerktoer…vandaar dat ik het werkje even rust heb gegeven:-)
 En toen wist ik het opeens…
  Het moest oud roze worden.
 Ik ben dol op deze stoere outfit! Als het zonnetje schijnt kan het fijne leren jasje weer aan en met dit super coole, maar toch ook lieflijke sjaaltje is het een mooie mix.
Ik ga naar buiten!! Het zonnetje opzoeken…

Pin It on Pinterest

Share This