Selecteer een pagina
“Ik wil graag meer kleur in mijn leven!”, dat was de opdracht voor het maken van deze omslagdoek. Na bij mij thuis een aantal omslagdoeken te hebben gepast, verschillende soorten garens te hebben gevoeld en kleuren te hebben uitgeprobeerd kwam er een duidelijke voorkeur naar voren.
Wauw!!!
De kleuren spatten van het scherm!
 Met deze doek mag/wil je toch gezien worden?
  Ik haakte deze keer met een heerlijk zachte Merino van Lana Grossa…(echt een favoriet van mij).
Ik gebruikte de oranje kleur als blikvanger…
 Met oog voor detail.
De omslagfoto is geïnspireerd op 1 van mijn eigen doeken…de rechtse is van mijzelf. Er zitten 5 dezelfde kleuren in, maar doordat ik de kleuren in een totaal andere volgorde heb gehaakt in combinatie met het vervangen van 1 kleur is de doek echt heel anders geworden…
Zo leuk om weer een geheel nieuw haakwerk te zien ontstaan.
 
Ik sluit af met deze mooie quote:”Color your life”because it is beautiful.

Pin It on Pinterest

Share This