Selecteer een pagina
Toen ik een tijdje terug dit kussen voorbij zag komen, bedacht ik me geen moment! Het klinkt misschien heel vreemd, maar ik had nog geen enkel “gehaakt” kussen. Niet dat ik het niet fijn vindt om s’avonds neer te ploffen op een bank vol kussens hoor… Alleen geen gehaakte!
Heel gek.
 Nou haak ik toch echt al een aantal jaren en daarin heb ik veel patronen voor kussens voorbij zien komen. Toch vertaalde ik het patroon dan naar “iets” anders dan een kussenhoes. Vaak zie je dat het na een tijdje zo gaat inzakken en los gaat zitten om het kussen en dat vind ik niet mooi.
  Door het slimme idee van een grote granny in dubbele stokjes te haken (die vouw je dan dicht) en er later nog siertoeren op te haken krijgt het een mooi sierlijk maar toch open effect. Het kussen zit er strak in en het is al een tijdje in gebruik, maar blijft echt goed in vorm.
 Ben ook een beetje aan het schuiven geweest met meubels na een leuk bezoekje aan Loods5 waar we geweldige accessoires hebben gevonden (veel te veel leuke spulletjes daar).
 Ik denk dat er zomaar eens meer gehaakte kussen bij zouden kunnen komen.
Ondertussen ben ik met dezelfde kleurtjes alweer begonnen aan een ander haakwerk:-)
Een heel fijn, gezellig, ruim en licht plekje om heerlijk te kunnen…haken, lezen en kopjes koffie te drinken.

Pin It on Pinterest

Share This