Selecteer een pagina
Graag nodig ik jullie uit om een speciaal moment met mij te vieren, namelijk de lancering van mijn website De Haakzolder! Vandaag is het 3 jaar geleden dat ik mijn eerste blog plaatste.
En het bleek dat De Haakzolder een fijne plek is voor mij en jullie om rond te kijken. Een jaar geleden kwam het idee om de zolder wat uit te breiden. Er is nog genoeg ruimte voor extra haaknieuws!

Vanaf nu heeft De Haakzolder een heuse koopzolder waarin je een artikel van mijn hand naar keus kunt bestellen. Hoe leuk is dat? Je kunt natuurlijk ook altijd een opdracht op maat laten maken.

En alsof dit allemaal nog niet gaaf genoeg is wil ik jullie ook super graag  meedelen dat ik de afgelopen maanden heel hard gewerkt heb aan mijn eigen label : DHZ de basic-lijn van De Haakzolder, waarin ik geregeld een nieuw patroon zal presenteren. Dit stoere kussen is het eerste ontwerp in de basic-lijn dat ik heb uitgewerkt. En het leuke is… dat de patronen uit de DHZ lijn vanaf nu verkrijgbaar zijn. Je kunt dus zelf aan de slag met mijn ontwerp. Natuurlijk kun je het met andere kleuren aanpassen naar je eigen smaak. Kijk snel op de DHZ pagina. Dit kussen past perfect bij mijn industriële interieur!

Ik nodig jullie uit om de zolder helemaal van onder tot boven te bekijken. Heel veel (snuffel) plezier!

Pin It on Pinterest

Share This