Selecteer een pagina

Had ik al eens gezegd hoe dol ik ben op mooie basics? En dan het liefst in het grijs, zwart of wit. Dan heb ik het over kleding zoals een tijdloos vest, toffe hoed of wollen sjaal. De stof of wol soort moet van hoogwaardige kwaliteit zijn en juist door het dragen nog mooier worden. Het moet fijn op de huid aanvoelen en altijd te combineren zijn met elkaar.

Maar ook mooie basics in huis kan ik prachtig vinden. Zoals een plaid op de bank of een wollen vloerkleed op een (beton) vloer. Wel altijd met een stoer element en soms een print. Stippen, strepen, letters of sterren matchen in het grijs-zwart-wit heel tof bij elkaar. Je hoeft dus niet altijd kleur te gebruiken voor een (vrolijk) speels effect. Mijn rode haar zorgt meestal wel voor de kleur!!! Binnenkort het eindresultaat.

Pin It on Pinterest

Share This