Selecteer een pagina

Als je aan mij zou vragen van welke kleur ik heel blij kan worden dan hoef ik daar geen seconde over na te denken. Simpelweg ROZE is het antwoord. Van bloemen, nagellak, sierraden, haarschuifjes tot kaarsen, kussens en natuurlijk alles op haakgebied. Roze is meisjesachtig, lieflijk en altijd fijn om om je heen te hebben, maar… Een hele hele hele fijne (andere) kleur voor mij is toch wel zwart. En dan in combinatie met wit. Zo stoer en altijd een goede basis. Gooi daar dan een klein beetje kleur bij voor een spannend effect. Zoals deze toffe omslagdoek. Een leuke (simpele) steek met een felle (iets minder simpele) afwerkrand. Dit patroon is onderdeel van mijn basic-lijn en kun je HIER bestellen. Het is natuurlijk ook gaaf om juist elke toer in een ander kleurtje te haken.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This