Selecteer een pagina

Hoe mooi kan het leven zijn. Het is maar hoe je kijkt, het is maar wat je droomt. Hoe mooi is jou werkelijkheid, jij bent net zo rijk. Zo rijk als je je voelt. Deze woorden maakten een diepe indruk op mij. Afgelopen week ging ik naar Symphonica in Rosso met Marco Borsato, wat was dat gaaf. En als ik nu naar deze foto’s kijk voel ik me enorm rijk. Vandaag maakten we een lange boswandeling en ik nam natuurlijk mijn camera mee. Het licht, de kleuren van de bladeren en bomen waren fantastisch. Een mooier decor om een fotoshoot te doen is er niet…Ik haakte afgelopen week deze toffe skoody en muts (patroon kun je vinden in het nieuwe boek van byClaire” Haakgeluk 2″). Ik ben verliefd!!! Het is een super patroon. Nu nog eentje voor mezelf 🙂

 

Pin It on Pinterest

Share This