Selecteer een pagina

En dan is er bijna weer een jaar voorbij…en wat voor 1! Het jaar dat ik het na 3 jaar bloggen tijd vond voor een stapje verder in de vorm van de lancering van mijn website. Helemaal in mijn stijl én met een koopzolder. Maar er was meer: namelijk mijn eigen basic-lijn “DHZ” met daarin patronen van stoer haakwerk, perfecte basics en ontwerpen van mijn hand. Deze kun je hier bestellen. Voor mij ging hiermee een grote wens in vervulling. Ik kreeg al regelmatig toffe (haak)opdrachten binnen, maar na deze stap werd dat nog verder uitgebreid. Ook het ontwerpen van eigen patronen is zo goed ontvangen, dat ik daar fijn meer doorga in het nieuwe jaar. Al een kleine “sneak peak” van de fijne (kleuren)combinaties waar ik mee bezig ben… Ik wil iedereen bedanken voor jullie gezellige bezoekjes op de site/blog, facebook , instagram. Een hele fijne jaarwisseling en een gezond, liefdevol en creatief 2016 gewenst!!!

Pin It on Pinterest

Share This