Selecteer een pagina

Dit keer niet 1 maar 2 haakprojecten tegelijk in een blogpost. Waarom? Omdat ze zo mooi bij elkaar passen. Eerst haakte ik de skoody (alleen dan wel zonder muts) uit het boek “Haakgeluk”. Hiervoor gebruikte ik byClaire garen in toffe spicy herfstkleuren. Ik maakte de lap breder en langer dan het origineel. Een zachte grote sjaal/doek is het geworden die lekker knalt qua kleur. Op mijn wensenlijstje van haakwerk to do stond al erg lang een kledingstuk haken. Ik kwam een simpel patroon van een vest tegen en het prachtige garen Drops air. Het patroon en garen waren beide heel fijn in gebruik en voor ik het wist was mijn eerste kledingstuk een feit. Ik ┬ázou best een kledingrek vol willen met gehaakte vesten in verschillende uitvoeringen;-)

Pin It on Pinterest

Share This