Selecteer een pagina

Eén van de leuke dingen aan haken is, dat je het overal en op elk tijdstip kunt doen. Tijdens het wachten bij zwemles, acrogym, kapper, verre rit in de auto en natuurlijk helemaal als je op vakantie bent. Zeeën van tijd heb je dan en meestal ook nog een fijn zonnetje (2 zeer belangrijke factoren). Tijdens de zomervakantie zijn er altijd wel mensen die je aanschieten (of aanschuiven) met de vraag: Wat maak je? Als ik dan uitleg wat ik doe en dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt met De Haakzolder, dan zijn de reacties altijd erg verrassend. Zo ook dit jaar. Hoe leuk is het dan als je na een poosje (het moment dat die fijne vakantie met dat heerlijke zonnetje zover weg lijkt) een berichtje krijgt met het verzoek voor een bestelling! Ik mocht kussens maken voor een meidenkamer. Helemaal leuk. Zo blij dat ik mag doen wat ik doe…

Pin It on Pinterest

Share This