Selecteer een pagina

Het is lente!!! Dus tijd voor pastelkleuren die het huis insluipen, frisse voorjaarsbloemen, vogels die je wakker zingen, het voorjaarszonnetje dat er vaker doorheen komt en het blijft al weer langer licht aan het einde van de dag. Er komt een fijne tijd aan. Wat ook heel fijn is…al die mooie garens die nu de wolwinkels vullen. Werkelijk snoepjes zijn het. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien (Mc Wool van Lanagrossa cottonmix 130 in de kleur 305). Ik ben helemaal verliefd op deze bolletjes. Na kort te hebben getwijfeld wat te gaan maken (omdat ik het bijna zonde vond om de wikkel er vanaf te halen) werd het deze romantische “lente” sjaal. Tijdens het haken werd ik alsmaar blijer met het resultaat .Nu ben ik niet alleen verliefd op de bolletjes, maar ook zeker op het eindresultaat. Lente-proof!

Pin It on Pinterest

Share This