Selecteer een pagina

Een poosje terug kocht ik dit mooie gemeleerde garen om er een brei-project mee te starten. Helaas moet ik bekennen dat de haaknaald het gewonnen heeft van de breinaalden. Ik ga het (breien) ooit nog eens leren… Maar op het moment zijn er andere leuke bezigheden (die niks met De Haakzolder te maken hebben) die mijn aandacht vragen. Dus dan nu even geen ingewikkelde nieuwe technieken of brei-termen. Natuurlijk blijft er altijd wel tijd over om te haken. Dus vandaag laat ik jullie dit zonnetje zien. Het patroon kwam ik tegen op Pinterest en heet Baktus. Er zijn verschillende varianten te vinden. Je haakt aan 1 kant recht en aan de anderen kant komt daar dan de driehoek vorm in door eerst alleen maar te meerderen en later alleen maar te minderen. Het patroon is echt even wat anders en als je de slag eenmaal te pakken hebt, haakt het heerlijk weg.

Pin It on Pinterest

Share This