Selecteer een pagina

Het moet ergens eind vorig jaar geweest zijn toen er een wel heel bijzonder verzoek op mijn pad kwam. Namelijk of ik een bijdrage kon leveren bij het aankleden van de tafels voor een bruiloft. Nou hoe leuk is dat. De bruid in kwestie is zelf bloemist dus ze is net als ik ook altijd in de weer met kleur en perfectie. Samen zijn we gaan kijken wat er goed bij haar (en natuurlijk toekomstige man) “speciale” dag zou passen. Vooral veel kleur dat was een feit. Ik haakte het ene na het andere kleedje (noemde ze af en toe pizzapunt of pannenkoek op sociale media, want ja…het moest wel een beetje geheim blijven). Wat heb ik veel aan ze gedacht… Ik ben er natuurlijk maanden mee bezig geweest. De foto’s laten maar een kleine glimp zien van al dat kleurrijks, weliswaar in mijn eigen huis. Maar wat was dit leuk en speciaal om te mogen doen! Terwijl ik deze blogpost schrijf heeft de bruid mij laten weten dat ze een GE-WEL-DIGE dag heeft gehad met veel kleur 🙂

Pin It on Pinterest

Share This