Selecteer een pagina

Nog heel even (voor ons anderhalve schoolweek) en dan begint de zomervakantie!!! Daar kan ik echt naar uitkijken. Er is veel gebeurd de laatste tijd. We hebben namelijk een super tof huis gekocht en ook ons eigen huis verkocht. Daar kwam toch echt wel even wat emotie om de hoek kijken. Na 12 jaar gaan we ons heerlijke huis verlaten voor een ander fijn plekje. Ik kan nu zeggen dat we er allemaal erg naar uitkijken. Maar eerst gaan we op vakantie naar Frankrijk. En ik ben al druk bezig met probeersels voor haakproject(en) die natuurlijk mee gaan. Ik denk zomaar dat het iets voor het nieuwe huis gaat worden. Ook deze GE-WEL-DIGE sterkussens die ik maakte uit het boek van Lisanne van “Draad en praat” gaan daar vast fantastisch matchen. Dol op pastel met goud op dit moment. Genieten!!!

Pin It on Pinterest

Share This