Selecteer een pagina

Vandaag de allereerste vakantiedag hier in huis! Even uit het school-werk-sport ritme (en zo nog wat meer verplichtingen). Even geen wekker en gewoon kijken waar we zin in hebben en wat de dag ons brengt. Alleen dat al is een heel fijn gevoel! Voor mij begon dat fijne gevoel gister al met “iets” heel anders… Ik werd namelijk wakker en zag dat ik 10.000 volgers had op Instagram. Zo enorm tof!!! Dus een hele dikke “dank jullie wel” voor het volgen (via welke weg dan ook), lieve berichtjes, en mooie bestellingen. En die laatste daar wil ik graag mee afsluiten voordat ik zelf ook op vakantie ga eind deze week. Inmiddels gaan “De Haakzolder” bestellingen zelfs de grens over… Zo ook deze kleurrijke doily verzameling. Is dat niet geweldig? Blijft bijzonder om te mogen en kunnen doen. Ik wens jullie een fijne zomer!

Pin It on Pinterest

Share This