Selecteer een pagina

De eerste school/sport/werk week zit er gewoon al weer op. Na een heerlijk lange zomer waarin we genoten van een luie vakantie in Frankrijk (die avontuurlijk begon met autopech). Eenmaal thuis werd het in Nederland ook zomer en konden we gewoon door met genieten. We gaven veel feestjes (met 3 jarigen) en ook een groot zomer/afscheidsfeest omdat we binnenkort gaan verhuizen! En dat laatste komt nu wel heel dichtbij…over ruim 4 weken wonen we er!!! Niet alleen ik verhuis, maar ook De Haakzolder. Na 12 jaar gaan we ons fijne huis zeker missen, maar waar we naartoe gaan is een super tof (droom)huis. Voor nu kom ik langzaam weer in het normale ritme en daar helpen deze foto’s van de vakantie zeker bij. Ik kan niet te lang stil gaan zitten dagdromen want ik moet toch echt beginnen met dozen inpakken! En o ja, ik heb super veel gehaakt in de vakantie 😉 Zo fijn!!!

Pin It on Pinterest

Share This