Selecteer een pagina

Even een update van mijn kant. Of eigenlijk meer een sfeerimpressie van ons nieuwe (droom)huis. Klik dus vooral even op de foto’s. We wonen er nu ruim 3 weken. Aan de ene kant voelt het al heel eigen. We hebben elkaar en onze spulletjes meegenomen. Maar aan de andere kant is het nog zo wennen. Dat komt voornamelijk doordat we in een totaal andere wijk zijn gaan wonen, afstanden naar school ,vriendinnetjes, sport etc groter of juist dichterbij zijn en dan heb ik het nog niet eens over ons enorme huis gehad. We hebben van onder tot boven 5 verdiepingen. Ik kan jullie meedelen… Dat is vreemd in het begin!!! We merken dat we echt eerst moeten landen op onze nieuwe stek. Aarden heet dat geloof ik? Dus wat je nu op de foto’s ziet? Kan zomaar weer veranderen… Nou ja, behalve dan die toffe op maat gemaakte kast van hout in onze slaapkamer 😉 En zo af en toe vind ik weer even tijd voor een haakwerk(je).

Pin It on Pinterest

Share This