Selecteer een pagina

Wat is de Decembermaand toch een heerlijke tijd. Nadat we de Sint hebben uitgezwaaid verwelkomen wij vrijwel gelijk de kerstsfeer in huis. Dat komt ook omdat ikzelf 14 december jarig ben en ik het dan juist erg gezellig vind om die extra lichtjes/kaarsjes en alles wat maar met kerst te maken heeft in huis te halen, inclusief de ballonnen, confetti en glitters ;-). Ja!!! Ik hou ervan. Nu zo net na mijn verjaardag (ik mocht 35 kaarsjes uitblazen) in de week voor kerst ben ik bezig om toch even wat speciaals te doen voor de mensen om ons heen. Ik haakte een aantal leuke kerstballen die dit jaar onze kerstkaart zijn. Hoe leuk is dat! Ook haakte ik een aantal kerstvlok-slingers als kleinigheidje om weg te geven en een warme roze omslagdoek voor een dierbare vriendin. Nu maar hopen dat deze mensen deze blog nog even niet lezen… Het patroon van de gehaakte kerstballen en sneeuwvlokken kun je hier vinden en van de omslagdoek hier. Dus mocht ik je op ideeën hebben gebracht? Je hebt nog een paar dagen ;-). Wens ik jullie alvast een heel fijn kerstfeest.

Pin It on Pinterest

Share This