Selecteer een pagina

Joehoe!!!  De eerste blog in een heel nieuw jaar. Eentje die inmiddels alweer een ruime week oud is. Ik hoop dat jullie net als ik fijne feestdagen hebben gehad (en natuuuurlijk een gelukkig jaar voor iedereen). Voor 2017 staan er wel wat wensen/ideeën op mijn lijstje die ik graag nog eens wil doen of leren. De eerste afspraken zijn daarvoor gepland. Spannend!!! Verder ben ik eigenlijk heel blij met hoe het nu is/gaat. Dubbel is dat altijd. Gaandeweg veranderd dat dan ook vaak weer… Nou ja, hoe dan ook in het nieuwe jaar zullen er weer genoeg haakprojecten voorbij komen. Om te beginnen deze toffe omslagdoek die nu al leuk is, maar richting het voorjaar natuurlijk heel vrolijk en fris zal staan. Ik begon er aan nog net op de valreep van 2016 en kon deze afgelopen weekend cadeau geven aan een lieve vriendin. Een soort “gelukkig nieuwjaar” cadeautje ipv kerstcadeautje. Kort samengevat… Haar reactie was goud waard.

Het patroon kun je vinden in de agenda van byClaire. Ik haakte de omslagdoek met Mc Wool cottonmix 130 van Lana Grossa en haaknaald 4. Uiteindelijk zette ik de bloemetjes er niet op omdat het niet paste bij de persoon voor wie ik het maakte. Ik denk wel dat ik er nog eentje ga maken… In het groen? Rood? of toch pastel? Al weer keuzes genoeg zo in het nieuwe jaar…

Pin It on Pinterest

Share This