Selecteer een pagina

Wat is dit leuk!!! Nooit eerder haakte ik zoveel schattige baby kleertjes. Om ons heen en op school (juffen en meesters) heerst een ware babyboom, dus ik dacht dat het wel leuk zou zijn als mijn meiden zo’n leuk truitje, rokje of jurkje cadeau konden geven. Mocht ik eindelijk het leuke boek “Klein Haakgeluk” van Claire erbij pakken. Ik begon met het retro truitje en was zo enthousiast dat ik gelijk door ging met het rokje en uiteindelijk een combinatie van die twee… een super schattig en lief jurkje. Het haakt makkelijk weg en voor je het weet heb je een hele collectie 😉 Je zou toch bijna… Nee hoor, wij zijn volmaakt compleet. Ik denk wel dat ik af en toe nog wat meer van deze leuke mini’s ga maken, gewoon omdat het een leuk en vrolijk (haak)werkje is.

Pin It on Pinterest

Share This