Selecteer een pagina

Het is Lente!!! Buiten mag het dan vandaag voornamelijk nat en grijs zijn… Bij mij op tafel niet hoor 😉 De afgelopen week was ik al vol op bezig met lente kleuren in mijn haakwerk en kocht ik prachtige voorjaarsbloemen voor op tafel. De (proef)lap begon als een experiment om de steken uit te proberen en voor ik het wist was ik 5 kleuren verder. Versie 2 is dan ook al in de maak, dit keer met 2 kleuren. Ik ben dol op de roze en gele tinten. Hoe het verder uitpakt qua afmeting en sierrand daar ben ik nog niet helemaal uit. En dan die leuke gehaakte net-tasjes…Deze zijn toch super!!! Handig voor een kleine boodschap of juist een paar mooi bollen wol erin. Dat past prima en het staat erg vrolijk! Lente-proof zou ik willen zeggen.

<< Klik op de foto’s voor nog meer beleving, sfeer en inspiratie >>

Pin It on Pinterest

Share This