Selecteer een pagina

Wat vliegt de tijd!!! Herkennen jullie dat ook? Dat je zoveel wilt doen op een dag en nog genoeg wensen en plannen hebt, maar gewoonweg de tijd niet weet te vinden? Daarom besloot ik een weekje ” haakvrij ” in te lassen. Ik ben al glutenvrij, maar nu was ik toe aan vrij van haken (hoe onwijs leuk ik het ook vind en het iets is wat ik het liefst doe) om nou eindelijk eens dat boek uit te kunnen lezen, me te verdiepen in het breien wat ik al zo lang wil leren, woon- magazines en tijdschriften doorbladeren en … ons huis aandacht te geven. We wonen er nu 5 maanden en ineens wist ik welke kant het op moest qua sfeer en kleur. De week na mijn ” vrije ” week was het voorjaarsvakantie en gingen we er lekker op uit. Een dagje Amsterdam waar ik FANTASTISCHE garens kocht en ik inmiddels precies weet wat ik ervan ga maken. En we zijn heerlijk een dagje naar Scheveningen geweest uitwaaien. Na dat vrij zijn en uitwaaien heb ik nu weer helemaal zin in nieuwe ” haakzaken “, maar het was wel heerlijk om even andere prioriteiten te stellen. En in het huis… gaan we nog lekker even door met klussen en schilderen, want als je eenmaal begint? En… Vergeet ik bijna te vertellen dat we een nieuw dierenvriendje hebben… PIM

Pin It on Pinterest

Share This