Selecteer een pagina

In deze blogpost laat ik jullie mijn favorieten zien van dit moment. Zowel op haakgebied, kleur als accessoires. Black is my happy colour!!! Maar echt… ik draag het liefst zwart. Voor mij is dat echt niet saai. Het is niet dat ik niet van kleur houd, maar ik voeg dat liever toe aan mijn schoenen (liefst sneakers), of mijn haar (ik ben een echte redhead), of lippen (dol op make-up) en als laatste toevoeging qua kleur is dat in mijn sjaal of omslagdoek. Dit is ook gelijk wat jullie op de sfeerfoto’s terug zullen zien. Mijn fijne sneakers met net dat rode accent, de stoere rugtas met ook net dat rode accent, rode lipgloss en dan de onwijs toffe, simpele, gestreepte omslagdoek met… hoe kan het ook anders ROOD. This is me!!!

* Sneakers zijn Vans Old Skool

*Rugtas Fjällräven

*Lipgloss Bobbi brown

*Patroon omslagdoek staat in de byClaire agenda, maar mocht je deze niet hebben kun je het patroon ook bestellen op haar site.

*Ik gebruikte Mc Wool cottonmix 130 van Lana Grossa en haaknaald 4.

 

Pin It on Pinterest

Share This