Selecteer een pagina

Als er een nieuw garen of patroon uit is dan wil ik dat natuurlijk testen!!! In dit geval beide dus afgelopen week haakte ik aan een nieuwe omslagdoek in 3 toffe kleuren. Het patroon heeft de naam “Shape of you” en is ontworpen door Wieke van Keulen voor Durable yarn. Het patroon waarin voornamelijk gebruik gemaakt wordt van de -V- stitch is niet moeilijk. Tevens maakte ik kennis met het nieuwe garen van Durable yarn de ‘Cosi fine’. Een hele zachte, mooie draad. Geschikt voor haaknaald 4-4,5. Voor de omslagdoek ben je 9 bollen nodig en haaknaald 5 voor een luchtig effect. Kiezen uit de 36 prachtige kleuren is nog best lastig. Mijn voorkeur ging uit naar -Linnen (2212) -Peach (211) -Ochre (2182). Toen ik aankwam bij mijn 3e kleur (in mijn geval Peach) twijfelde ik heel even, maar uiteindelijk ben ben ik helemaal blij met mijn kleurenkeuze. Eerlijk is eerlijk… Dit patroon leent zich zeker voor nog een versie (al was het alleen al om de super mooie kleuren).

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This