Selecteer een pagina

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij. Het is gewoon al half Mei! Komende week staat er (als de voorspellingen kloppen) heerlijk weer op de planning dus ik denk dat ik mijn werk/haak-plekje maar fijn naar buiten ga verplaatsen. Dat kan perfect met mijn huidige project. Ik zit namelijk in een ‘granny square’ fase waarin ik allemaal vierkantjes maak in vrolijke kleurtjes en ik totaal niet hoef na te denken. Daar staat tegenover dat ik ook nog steeds mijn brei “skills” verder aan het uitbreiden ben. De oud-roze omslagdoek groeit!!! Ik vind het erg leuk om tussen het haken door nu ook een klein beetje te kunnen breien. Ook test ik wat ideetjes en hoop dat wat ik in mij hoofd heb tof uitpakt! Naast het haken/breien ben ik ook  druk in ons huis. Zo kregen de muren in de keuken een ander kleurtje, bedachten we een gaaf hang/wandsysteem die ik vervolgens lekker mocht stylen, kochten we een onwijs mooie lamp en hebben we ons verdiept in heel veel groen… Daarmee bedoel ik natuurlijk onze PLANTEN.!!! Het staat zo leuk en maakt het helemaal af! De komende tijd staan er nog meer klusprojecten op de planning, dus waarschijnlijk zal ik dan iets minder ‘haaktijd’ overhouden ben ik bang 😉

< De toffe slinger is van Sloppop

 

Pin It on Pinterest

Share This