Selecteer een pagina

Over mijn nooit lijken te eindigen ‘work in progress’ projecten… En dan ook nog een nieuw (groot) project erbij opstarten 😉 Ach op het moment zijn er gewoon te veel leuke haakzaken die in mijn hoofd zitten en nodig uitgeprobeerd moeten worden. Toch bestaat mijn dag echt niet uit alleen maar met fijne gekleurde bolletjes katoen spelen (integendeel zelfs!) al lijkt dat in deze blogpost wel erg het geval. Niks is minder waar (geloof me). Eigenlijk ben ik een beetje aangekomen in het ‘langzame’ haken. Daarmee bedoel ik projecten die groot zijn en dus vragen om veel (meer) tijd en je minder snel resultaat ziet. Het moet groeien, maar langzamerhand zie je een verbluffend mooi haakwerk.

Ik heb het over mijn deken van vierkantjes… Is het geen plaatje aan het worden? Ook bevalt het mij erg goed dat het wat langzamer mag. Elk vierkantje wordt goed overwogen en gaandeweg heb ik zelfs besloten dat de deken groter gaat worden dan ik in eerst instantie voor ogen had. Ik koester het langzame enorm. Voor mij even het nieuwe haken en ik geniet er heel erg van. Enneh over dat andere vrolijk gekleurde bloemenpatroon vertel ik later meer…

Pin It on Pinterest

Share This