Selecteer een pagina

Met deze zonnige blogpost wil ik graag afsluiten voor de zomervakantie! Mijn meiden hebben nog 3 schooldagen en dan zijn ze vrij… Even geen school/sport ritme of andere verplichtingen en lekker niks moeten en alles kan. Dit jaar heb ik er voor gekozen om gelijk met hun vakantie ‘vrij’ te nemen en ga ik vanaf dan ook even helemaal offline. Op Instagram zal ik zo af en toe best een gezellige foto plaatsen, maar niet zo vaak en frequent als jullie van mij gewend zijn. De focus even op het gezin en onze nieuwe kleine vriend ‘Charlie’. Inderdaad we hebben een hondje!!!

Mijn (eventuele) projecten tijdens de vakantie? Och er is zoveel keus… Wat denken jullie van dit kussen in de m(h)aak? Ik kan zo blij worden van de kleurtjes. Of toch mijn granny square deken in snoepkleurtjes? Langzaam aan groeit deze uit tot een prachtig plaatje. Ook ben ik met het vloerkussen begonnen uit het boek “Mooi van draad”. Om nog maar te zwijgen over het byClaire truitje waar ik afgelopen week een beginnetje aan maakte. Ik denk dat de 6 weken vrij voorbij vliegen… Een fijne tijd allemaal!!!

Patroon van de granny square in deze blogpost is van byClaire (tevens het truitje waar ik het over heb).

Pin It on Pinterest

Share This