Selecteer een pagina

En toen was de (zomer)vakantie alweer voorbij! Ik weet nog heel goed dat ik mijn vorige blogbericht typte en vertelde dat ik even helemaal offline ging om samen met mijn gezin te kunnen genieten van 6 weken ‘vrij’ zijn. Het is voorbij gevlogen… Op Instagram konden jullie meekijken met wat ik zoal deed en meemaakte. Onze te gekke 2 weken op Terschelling, de jarigen binnen ons gezin, de mega toffe prijs die ik won, super leuke post/bestellingen die ik mocht ontvangen en natuurlijk ook een klein beetje haakwerk. Jazeker heb ik gehaakt. Aan meerdere projecten zelfs. Zowel projecten die al even ‘stil’ lagen te wachten om afgemaakt te worden als ‘nieuwe’ plannen. Vandaag een sneak peek van mijn laatste haakwerk waar ik nog mee bezig ben, maar wat gaat het mooi worden… Binnenkort meer daarover!

Ook staan er leuke afspraken en uitjes op het programma de komende tijd die allemaal ‘iets’ met mooie garens, gezelligheid en handwerken te maken hebben. Na een heerlijke zomer heb ik weer zin om lekker aan de slag te gaan!

Pin It on Pinterest

Share This