Selecteer een pagina

Voor de zomervakantie werd ik benaderd door We Are Knitters. Ik denk dat velen van jullie bij het horen van deze naam al gaan jubelen, maar voor die enkeling die niet weet wat voor prachtige garens, patronen en diy-kits ze aanbieden zou ik zeker aanraden even op de link te klikken. Ikzelf volg ze al een tijd (voornamelijk op Instagram) en wat was het dan ook een feestje toen de vraag kwam of ik naar eigen wens uit de webshop een pakket (kit) wilde kiezen om te maken. Maar NATUURLIJK! Ik koos voor een “haak” pakket met de naam Danko Scarf in de kleur Naturel. In het pakket zitten naast het patroon, een haaknaald, het garen, mooi label/etiket  en een setje naalden. Het patroon is (nog) niet in het Nederlands maar staat duidelijk beschreven en is voorzien van een haakschema. Het garen is 100% pima katoen uit Peru en o zo zacht. De houten haaknaald, mooie label en setje naalden zijn een luxe toevoeging. Ik ging aan de slag en… Voilà!

Deze blogpost is in samenwerking met We Are Knitters.

Pin It on Pinterest

Share This