Selecteer een pagina

Mijn manden zitten op het moment vol met mooie schatten! De één met de meest prachtige garens die je maar kunt bedenken. Waaronder harige draadjes, chuncky draden, luxe zachte wol en mooie katoensoorten. Werkelijk ‘Yarnheaven’. Ik heb een aantal ideetjes die ik uit wil gaan werken, maar ik ga me ook (nog) meer verdiepen in welk draadje en materiaal nu het best tot z n recht komt in welke steek en uiteindelijk in mijn haak/brei project. Inderdaad, je leest het goed… Ik wil me ook een ‘klein’ beetje verdiepen in het breien. Voor nu echt het simpelste van het simpelste. Daar kan ik al heel erg blij van worden. In het begin noemde ik al manden vol met schatten, dus er is er naast die met al dat mooie garen nog één! En wat daar in zit… En vooral uitkomt? Dat ga ik laten zien. Een beetje zoals op Instagram waar we de # gebruiken met in dit geval #widn. Sommige projecten vragen veel tijd en aandacht de andere zijn in een middag gemaakt. Dus lekker veel variatie en soms een gezellige snelle DIY.

Ik wil je vooral ook laten zien hoe ik tegen kleur (of juist geen kleur) aan kijk. Wat ik fijn vind om te dragen betekent niet automatisch dat ik het fijn vind om in huis terug te zien. Kortom, ik ga heel veel testen en op onderzoek uit! Qua kleur, materialen, draagbaarheid, waar vind ik het ‘specifieke draadje’ geschikt voor. Met oog voor detail.

Pin It on Pinterest

Share This